Történetünk

Ismerje meg vállalkozásunk történetét és munkatársainkat.

Egy Budapest melletti településen nőttem fel, nagy családban, nagy kertes házban, így mindig az életem része volt a szabadban töltött idő.

2016-ban egy jó barátunk éppen kertészt keresett, amikor először vállaltunk kerti munkát az aktuális főállásunk mellett a bátyámmal.

Hűvösvölgyben – a budai oldalon –  egy csodálatos családi háznál, egy gyönyörű szép kertnek a fenntartási munkálatait kezdtük el csinálni és rövid időn belül a környéken másik kettő hasonló háznál is dolgozni kezdtünk.

Folyamatosan kaptuk a megkereséseket kisebb – nagyobb kertépítési és fenntartási munkálatokra, amelyeknek nagyon örültünk, viszont sajnos sokat vissza kellett mondanunk, mert ekkoriban még abszolút hobbiként tekintettünk a kerti munkákra, és nem fért bele az időnkbe még több munka elvállalása.

2018-ban kiköltöztem Torontoba, Kanadába és 2019-ben, amikor visszajöttem, már erősen gondolkoztunk, hogy teljes munkaidőben, saját céget alapítva, kertészkedéssel szeretnénk foglalkozni, így elvégeztünk egy kertépítő és kertfenntartó képzést, és megalapítottuk az m&m GARDENS-t.

Nap, mint nap azért dolgozunk, hogy a megrendelőinknek csodás hétköznapokat és hétvégéket varázsoljunk a közösen megálmodott, és általunk kivitelezett kertjükben.

Mészáros Dominik

Mészáros Viktor

Kertszeretetem egészen kisgyerek koromtól datálódik, már akkor is a fűnyírás jelentette a játékot számomra.

Kiskamaszként mindig a szülői ház kertjében tettem-vettem, veteményest alakítottam ki, magról ültettem büdöskét vagy éppen nyugati thuját mentettem tejfölös pohárban. Meghatározó emlék, amikor a nagymamám hétvégi látogatásakor kapott zsebpénzzel azonnal indultam a közeli kertészetbe a talicskámmal.

Fiatal felnőttként a kereskedelemben helyezkedtem el egy multinál, ekkor néhány évig nem voltam kertek közelében, ami miatt mindig is hiányérzetem volt.

2014-ben a saját házunk kertjének a tervezése és építése adott újabb löketet és ekkortól már napi rendszerességgel töltöttem a szabadidőmet a növények között.

2016-ban kaptam lehetőséget, hogy kertész legyek egy budai háznál, amit a következő években még több és több követett.

2019-ben egy nagy kertépítést is elvállaltam és ekkortól jött a gondolat, hogy a főállás mellett ez már sok, mi lenne ha csak ezzel foglalkoznék?

Még ebben az évben iskolapadba ültem egy kertépítő és fenntartó képzésre, amit az m&m GARDENS megalapítása követett.

Mészáros Viktor

Csapatunk

Mészáros Dominik

kertépítő és fenntartó

Mészáros Dominik

kertépítő és fenntartó

Scroll to Top